Comfy - ONWA

Comfy

za normalno curenje

3.290rsd

Comfy menstrualne gaćice su napravljene za prvi treći dan menstruacije, a ukoliko nemaš obilnu menstruaciju, moći ćeš da ih koristiš tokom celog ciklusa.

Jedne Comfy menstrualne gaćice zamenjuju dva do tri uloška, dva do tri tampona ili jednu menstrualnu čašicu. Jedne menstrualne gaćice mogu da se nose između 8 i 12 sati, što znači da nećeš morati da menjaš menstrualnu zaštitu dok si na poslu, na fakultetu, u izlasku, na putu. Ili dok jednostavno odmaraš kod kuće...

One su takođe savršene za dane kada nisi sigurna da li ćeš dobiti menstruaciju, ne želiš da nosiš neudobni uložak, a želiš da se osećaš sigurno i seksi! Jer, zašto bi se odrekla nošenja lepog veša zarad sigurnosti! Sada ćeš imati oba!

Malo dublji, sa mekanim tilom sa strane, ovaj model je toliko udoban, da ćeš zaboraviti da imaš bilo kakvu zaštitu!

Comfy menstrualne gaćice su napravljene od Oekotex materijala za čije pravljenje nisu korišćene hemijske supstance. Zahvaljujući ovim materijalima, imaćeš osećaj sigurnosti i udobnosti tokom čitavog dana. I to nije sve, ovi materijali takođe čuvaju životnu sredinu.

Prvi materijal u dodiru sa kožom je pamuk. Zatim je tu sloj bambusa koji je visokoupijajući materijal, ima antialergijska i antibakterijska svojstva koja prirodno eliminišu neprijatne mirise. Tu je i nepromočivi sloj koji sprečava curenje, ali i istovremeno omogućava tvojim intimnim delovima da dišu, tako što eliminiše višak vlažnosti. Odstranjivanjem viška tečnosti, eliminiše se pogodno tlo za stvaranje bakterija, ali se i stvara osećaj suvoće. I za kraj, tu je spoljašnji, vrlo prijatan i mekan materijal koji daje čvrstinu celoj strukturi.

Prikaži više

Svi ovi slojevi su toliko tanki, da nećeš primetiti razliku između Comfy menstrualnih gaćica i tvog najudobnijeg veša. 

Sastav

Unutrašnji materijal u dodiru sa kožom: 94% pamuk, 6% elastin

Upijajući dupli sloj: 90% bambus, 10% poliester

Nepromočivi sloj: 33% poliuretan; 66% poliester

Spoljašnji materijal: 79% poliamid, 21% elastin

Svi materijali imaju Oekotex label.

Prikazi manje

Nakon korišćenja menstrualnih gaćica, istisni svu krv pod mlazom hladne vode. Zatim ih operi ručno mlakom vodom ili u mašini na 30 stepeni sa drugim vešom.

Nije dozvoljeno korišćenje omekšivača, jer oni zapušuju pore materijala i vremenom slabe super upijajuću moć menstrualnih gaćica.

Obim kukova (cm): Veličina
85-90 36
91-96 38
97-101 40
100-104 42
104-108 44

Sve porudžbine se šalju Post Express-om utorkom i četvrtkom. Poštarina je 300 RSD.

Imaš pravo na povraćaj menstrualnih gaća do 15 dana od datuma slanja proizvoda, ukoliko proizvod nije bio korišćen.

Takođe, možeš zameniti veličinu uz snošenje troškova poštarine do 15 dana od datuma kupovine pod uslovom da one nisu bile korišćene.

Bez hemijskih supstanci i nano čestica

Velika moć upijanja bez osećaja vlažnosti

Bez neprijatnih mirisa

Od 8 do 12 sati zaštite

Veš prilagođen različitim curenjima (obimima

Oekotex materijali koji čuvaju životnu sredinu

Takođe te može interesovati

×
Obim kukova (cm): Veličina
85-90 36
91-96 38
97-101 40
100-104 42
104-108 44
0
    0
    Tvoja korpa
    Tvoja korpa je praznaPovratak u kupovinu
    []