Super power - ONWA

Super power

za obilno curenje

3.590rsd

Super power menstrualne gaćice su napravljene za najobilnije dane menstruacije. Takođe možeš da ih koristiš noću.

Jedne Super power gaćice zamenjuju tri do pet običnih uložaka, tri do pet tampona ili dve menstrualne čašice. Jedne Super power Onwa menstrualne gaćice mogu da se nose između 8 i 12 sati, što znači da nećeš morati da menjaš menstrualnu zaštitu dok si na poslu, na fakultetu, u izlasku, na putu. Ili dok jednostavno odmaraš kod kuće...

U slučaju odliva, ukoliko najdeblji uložak menjaš na svakih pola sata, preporučujemo ti da isprobaš naš Super power model prvi put bez dodatne zaštite dok si kod kuće. Ukoliko to ne bude dovoljno, možeš da ih kombinuješ sa još nekom zaštitom.

Ovaj model je plitak, što bi se reklo basic, ali u njemu basic nije apsolutno ništa!

Super power menstrualne gaćice su napravljene od Oekotex materijala za čije pravljenje nisu korišćene hemijske supstance. Zahvaljujući ovim materijalima, imaćeš osećaj sigurnosti i udobnosti čitavog dana. I to nije sve, ovi materijali takođe čuvaju životnu sredinu.

Prvi materijal u dodiru sa kožom je pamuk. Zatim je tu višeslojni bambus koji je visoko-upijajući materijal, ima antialergijska i antibakterijska svojstva koja prirodno eliminišu neprijatne mirise. Tu je i nepromočivi sloj koji sprečava curenje, ali i istovremeno omogućava tvojim intimnim delovima da dišu, tako što eliminiše višak vlažnosti. Odstranjivanjem viška tečnosti, eliminiše se pogodno tlo za stvaranje bakterija, ali se i stvara osećaj suvoće. I za kraj, tu je spoljašnji, vrlo prijatan i mekan materijal koji daje čvrstinu celoj strukturi.

Prikaži više

Sastav

Unutrašnji materijal u dodiru sa kožom: 94% pamuk, 6% elastin

Upijajući dupli sloj: 90% bambus, 10% poliester

Nepromočivi sloj: 33% poliuretan; 66% poliester

Spoljašnji materijal: 79% poliamid, 21% elastin

Svi materijali imaju Oekotex label.

Prikazi manje

Nakon korišćenja menstrualnih gaćica, istisni krv pod mlazom hladne vode dok sva ne isteče. Zatim ih operi ručno mlakom vodom ili u mašini na 30 stepeni sa drugim vešom.

Nije dozvoljeno korišćenje omekšivača, jer oni zapušuju pore materijala i vremenom slabe super upijajuću moć menstrualnih gaćica.

Obim kukova (cm): Veličina
85-90 36
91-96 38
97-101 40
100-104 42
104-108 44

Sve porudžbine se šalju Post Express-om utorkom i četvrtkom. Poštarina je košta RSD.

Imaš pravo na povraćaj menstrualnih gaća do 15 dana od datuma slanja proizvoda, ukoliko proizvod nije bio korišćen. Takođe, možeš zameniti veličinu uz snošenje troškova poštarine do 15 dana od datuma kupovine pod uslovom da one nisu bile korišćene.

Bez hemijskih supstanci i nano čestica

Velika moć upijanja bez osećaja vlažnosti

Bez neprijatnih mirisa

Od 8 do 12 sati zaštite

Veš prilagođen različitim curenjima (obimima

Oekotex materijali koji čuvaju životnu sredinu

Takođe te može interesovati

×
Obim kukova (cm): Veličina
85-90 36
91-96 38
97-101 40
100-104 42
104-108 44
0
    0
    Tvoja korpa
    Tvoja korpa je praznaPovratak u kupovinu
    []