Comfy model, evo šta sve treba da znate - ONWA

Comfy model, evo šta sve treba da znate

Comfy model, udoban, malo dublji, toliko tanak da ga ni ne primetimo kada ga nosimo, čini da zaboravimo da imamo menstruaciju! Naravno, ukoliko ona nije bolna.

Kada su menstrualne gaćice nastajale, na prvom mestu nam je bilo zdravlje žena. Kako napraviti proizvod za menstruaciju koji neće štetiti zdravlju žena, kako je to slučaj sa ulošcima i tamponima? Odgovor smo pronašle u Oekotex materijalima, pri čijem pravljenju nisu korišćene hemijske supstance, ali i super moćima svakog od odabranih materijala.

tamponi

Međutim, od samog starta nam je bilo jasno da je udobnost jednako važna, kao i dizajn. Smetala nam je ideja da vodimo računa da tampone menjamo na 3 sata. Smetao nam je onaj osećaj gde nam se koža lepi za uložak, za nešto što se reklamira kao pamuk, a zapravo je velikim delom plastika. Želele smo da pronađemo udobnost u sopstvenom telu za vreme menstruacije, za koju smo mislile da je nemoguća.

Tako nam je, pored zdravlja i udobnosti, izgled gaćica bio jedna od ključnih stavki.

Comfy model ti omogućava da se osećaš seksi i za vreme menstruacije!

Comfy menstrualne gaćice se sastoje iz ultraupijajućih i zaštitnih materijala. Dakle, najvažnija stavka je svakako da gaćice ne propuštaju, ali i da se menstrualna krv dobro upije i da nemamo osećaj vlažnosti. Znojenje i zadržavanje vode iz krvi na ulošcima, ne samo da je neprijatno, već i pospešuje stvaranje gljivica i bakterija na intimnim delovima.

Tako smo za prvi upijajući sloj odabrale pamuk. Drugi materijal je bambus, naš poseban sastojak koji ima pregršt super moći. Bambus ima  veliku moć upijanja, on je antialergijski i antibakterijski. On takođe omogućava prirodno odstranjivanje neprijatnih mirisa. Čak i nakon 10 sati konstantnog nošenja menstrualnih gaćica Onwa, nećeš osećati neprijatne mirise kao što je to bio slučaj sa menstrualnim ulošcima.

Nakon bambusa, tu je zaštitni sloj, dizajniran po posebnoj tehnologiji, koji ne samo da ne propušta, već i otpušta višak vlažnosti sa naših intimnih delova i time omogućava osećaj suvoće.

Kao i Super Power model, i Comfy model se nosi između 8 i 12 sati. Dakle samo jedan par Comfy menstrualnih gaćica zamenjuje 3 uloška ili tampona ili jednu menstrualnu čašicu. Što je dodatno odlična vest i za planetu! Korišćenjem 4 pari menstrualnih gaćica u roku od 5 godina zamenićeš između 700 i 1200 uložaka ili tampona koji bi potencijalno završile u prirodi i kojima treba jako puno vremena da se razgrade. Po nekim istraživanjima, menstrualnim ulošcima treba između 500 i 800 godina da se razgrade jer se primarno sastoje iz čestica plastike.

Poruči menstrualne gaćice

0
    0
    Tvoja korpa
    Tvoja korpa je praznaPovratak u kupovinu
    []